$ lei

Business

Pentru utilizatori profesioniști si distribuitori

BatteryChampion.ro are experientă extinsă în comercializarea acumulatoarelor în toată lumea. De fapt, putem oferi orice tip de acumulator pentru PDA, Smart Phone, GPS, playere MP3, camere digitale, laptop și multe altele.

Dorești să faci un cont de afaceri pentru a face o comandă? Contactează biroul de asistență pentru afaceri. Dorești să arunci o privire asupra produselor noastre, dă clic aici.

Descarcă acum foaia noastră volantă promoțională (în engleză) (5 MB)

De ce să înlocuiți bateriile?

Economii

În fiecare an sunt aruncate multe aparate de care nu mai avem nevoie. Acumulatoarele BatteryChampion prelungesc perioada de viață a aparatului tău cu câțiva ani. Aceasta înseamnă pentru tine costuri mai mici de devalorizare.

Productivitate

Acumulatoarele cu performanță nesatisfacatoare cauzează probleme angajaților tăi. Înlocuirea acumulatoarelor rezolvă aceste frustrări și prin urmare contribuie la o productivitate mai înaltă.

Mobilitate

Dacă angajații tăi lucrează mai mult pe teren, un acumulator cu capacitate extinsă poate dubla timpul disponibil de lucru al acestora.

Mediu înconjurător

Vei contribui la îmbunătățirea mediului prin înlocuirea mai târzie a aparatului. Un acumulator nou dă aparatului tău o nouă șansă și în același timp ajută la reducerea deșeurilor și a risipei.


acumulatoare in schimb pentru:

Acer Airis Alcatel Apple ASUS benQ BlackBerry Canon Compaq Dell Garmin HTC IBM iPod Lenovo Kodak Orange Palm Samsung Siemens Sony TomTom Toshiba Vodafone

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.

Accept
X