$ lei

Business

Tehnologie

Calitate

Acumulatoarele oferite de BatteryChampion.ro au o calitate excelentă. Datorită procesului eficient de producție putem oferi acumulatoare cu capacitate și calitate mai mari decât cele originale pentru cele mai multe dispozitive. Acumulatoarele sunt fabricate din cele mai bune materiale și sunt protejate electronic la supraîncărcare. Mai multe despre folosirea corecta a acumulatorului poti citi in sectiunea calitateProduse particularizate

Nu gasești acumulatorul pe care îl cauți?
Noi comercializăm nu numai acumulatoarele din stoc, ci și acumulatoare special ansamblate. Aceste acumulatoare speciale putem să le livrăm și în cantități mici. Intră în contact cu noi pentru condițiile speciale de ansamblare.

producție

Produsele noastre sunt fabricate după standardele technologice cele mai înalte. Toate produsele îndeplinesc condițiile stricte de calitate ISO9001, UL și CE. În continuare acumulatoarele îndeplinesc condițiile de protecție a mediului RoHS aplicabil din iulie 2006.

Pentru sfaturi privind utilizarea acumulatoarelor noastre, contactează administratorul nostru pentru conturi de business, pentru sprijin.

Multe alte informații gasești pe site-ul BatteryUniversity. Sfaturile pentru încărcare de la BatteryUniversity, te vor ajuta să folosești cât mai eficient acumulatorul tau!


ISO 9001 UL
CE RoHS


 

Cu scopul de a face ca site-ul nostru să lucreze corect, utilizăm cookie-uri. Citește politica noastră privind cookie. Dacă utilizezi site-ul nostru, presupunem că o accepți.

Accept
X